Tagrensning

Dit tag er noget af det første, folk lægger mærke til, og samtidig skal taget tage imod lidt af hvert. Særligt hvad angår de skiftende vejrforhold. Det betyder også, at dit tag behøver løbende vedligeholdelse for at sikre dets levetid og modstandsdygtighed over for udefrakommende faktorer. Det kan derfor være en god idé med tagrensning og en efterfølgende tagmaling.

Hos DKC-Isolering har vi mange års erfaring med tagrensning, hvorfor vi har kompetencerne til at give dit tag nyt liv og styrke dets evne til at modstå fugt, skimmel og andre skader.

Fordelene ved tagrensning

Nogle af fordelene ved tagrensning er blandt andet:

  • En længere levetid på mellem 15 og 20 år
  • En miljøvenlig løsning
  • Et modstandsdygtigt tag, der kan modstå vind, vejr og andre skader
  • Øger husets samlede værdi
  • God og billig investering
  • Et flot og vedligeholdt tag.

Med tagrensning sørger vi for at sikre dit tag mod skader, samtidig med at vi giver det en flot overflade, der forlænger levetiden.

Derfor bør du vælge tagrensning

Dit tag bliver langsomt påvirket af ydre faktorer, såsom vejret, fugt, svampe, alger, mos og lignende. Det er derfor vigtigt, at du løbende sørger for at vedligeholde dit tag med blandt andet tagrensning.

Får du ikke foretaget tagrensning i tide, kan du risikere, at dit tag på sigt bliver utæt som følge af skaderne. Er uheldet først ude, betyder det, at taget skal skiftes. Derfor er det vigtigt, at du med nogle års mellemrum får foretaget en professionel tagrensning, der styrker taget, forlænger levetiden og giver dit tag en flot overflade.

Når DKC-Isolering foretager en tagrensning, behandler vi dit tag for både mos, alger og tilsvarende snavs. Vi starter ud med at undersøge taget for utætheder og revner, hvor vi også tjekker for løse tagplader og tagsten. Derefter sørger vi for højtryksrens af taget og sprøjte det med algebekæmpelse, så det er klar til at blive malet.

Højkvalitets tagrensning i Randers og omegn

Når du vælger DKC-Isolering til at varetage tagrensningen af dit tag, kan du være sikker på høj kvalitet og et flot resultat, der sikrer både levetid og modstandsdygtighed over for udefrakommende faktorer. Vi giver dig et resultat ud over det sædvanlige, og vi bruger altid de bedste produkter på markedet. Derfor kan du altid være sikker på, at vores produkter er miljøvenlige og har alle de nødvendige godkendelser, når vi laver tagrensning.

Vi udfører tagrensning i Randers, Nordjylland og Østjylland og står altid klar til at give dit tag de bedste forudsætninger med en tagrensning, der giver taget en slidstærk og flot overflade. Høj service og grundighed er en høj prioritet, og vi mener, at dette er med til at give dig det bedste resultat. Derfor går vi også meget op i at undersøge taget grundigt før tagrensningen for at have et godt overblik over behovet og den efterfølgende behandling.

Du kan trygt vælge DKC-Isolering til at friske dit tag op med tagrensning, så tøv ikke med at give Dennis et kald på 20 23 78 20 og hør mere om dine muligheder for tagrensning.

Få en tagrensning hos DKC-isolering

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen