Skunk/etageadskillelse

Ved at få lavet isolering i skunk og af etageadskillelse kan du effektivt reducere varmetabet i din bolig. Skunken er placeret mellem den øverste etage af dit hus og den nederste del af taget, hvilket er et godt sted at starte, hvis du gerne vil minimere din varmeregning med et velisoleret hus. Den største effekt ved isolering af etageadskillelse fås ved at isolere mellem kælder og etagen ovenover. Det giver ikke kun store besparelser på varmeregningen, men sikrer også mod kolde gulve.

Hos DKC-Isolering har vi mange års erfaring med isolering, hvad enten det er i skunk eller af etageadskillelse, hvorfor vi også kan hjælpe dig med en velisoleret bolig. Nogle af fordelene ved isolering i skunk og af etageadskillelse er blandt andet:

  • En lavere regning
  • Et bedre indeklima
  • En højere værdi på boligen
  • En øget komfort
  • En stabil temperatur.

Der er således mange fordele forbundet med en isolering i skunk eller af etageadskillelse.

 

Er du blevet nysgerrig på isolering af skunk og etageadskillelse? Så er du velkommen til at kontakte os herunder.

Kontaktformular

 

Isolering i skunk og af etageadskillelse

Er skunken i din bolig ikke isoleret, kan det resultere i et stort varmetab, da varmen forsvinder direkte ud fra boligen. Det kan derfor være en god idé at få isoleret skunk. Derved forhindrer du ikke kun varmen i at forsvinde, men du kan også hindre vinden i at trænge ind i rummene på førstesalen. På den måde kan du også opnå et stabilt indeklima, der er med til at øge komforten.

Hvis en af boligens etageadskillelser har for lidt isolering, kan det opleves som kolde gulve og træk. Her kan du derfor med fordel vælge at få lavet isolering af etageadskillelsen, så boligen på den måde bliver bedre til at holde på varmen. Isolering af etageadskillelse hjælper ikke kun med at sikre varme og et bedre indeklima, men kan også bruges til at minimere støj mellem etagerne i din bolig.

Ved at vælge DKC-Isolering kan du være sikker på et godt og holdbart resultat, der sikrer en stabil temperatur i din bolig.

Skunk- og etageisolering i Randers

Forskellige tagkonstruktioner kræver forskellig isolering. Ved at vælge DKC-Isolering til at varetage isolering i din bolig, kan du være sikker på, at der bliver valgt den rette løsning til dit behov og til din bolig. Derfor laver vi også et isoleringstjek, før vi går i gang med isoleringsopgaven. Så du på den måde kan være sikker på at få det bedste resultat.

Hos DKC-isolering kan vi hjælpe dig med at få isoleret skunk og etageadskillelse i Randers og omegn. Vi kan også hjælpe dig på andre områder f.eks. med hulmursisolering og loftisolering. Du er altid velkommen til at kontakte Dennis på 20 23 78 20 med henblik på et uforpligtende tilbud.

DKC-isolering hjælper med isolering

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen