Tagmaling

Et tag bliver udsat for al slags vejr og for at kunne holde længst muligt, kræver det også de bedste forudsætninger. Er dit tag ved at se gammelt og slidt ud, så kan det være en god idé med tagrens og tagmaling. På den måde kan du få taget til at se nyt ud igen.

For at give dit tag nyt liv, vil vi først lave en tagrensning og efterfølgende en tagmaling. Hos DKC-Isolering tilbyder vi en kombineret tagrensning og tagmaling, så dit tag får de bedste forudsætninger for at holde længere. Efter tagmaling er det derfor også en god idé at vedligeholde taget med algebehandling.

Fordelene ved tagmaling er blandt andet:

  • Det øger husets værdi
  • Dit tag fremstår nyt
  • Du forlænger tagets levetid med op til 15 til 20 år
  • Taget bliver modstandsdygtig.

DKC-Isolering sørger for at få dit tag til at se nyt ud igen med tagrens og tagmaling, og uanset hvad dit behov måtte være, så står vi klar til at hjælpe dit tag med at modstå skidt og snavs. Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os herunder.

Kontaktformular

 

Tagmaling forlænger tagets levetid og modstandsevne

Belægninger på taget transporterer fugt ind under tagpladerne, hvilket kan skade tagets konstruktion og forårsage frostsprængninger samtidig med ødelagte plader. Får du lavet tagrens og tagmaling, kan du få rettet op på disse skader og gøre taget modstandsdygtig over for nye skader.

Tagmaling forlænger ikke kun tagets levetid, men forøger også husets samlede værdi. Det skyldes, at tagmaling får dit hus til at fremstå vedligeholdt og sundt. For at gøre dette sørger vi for en grundig tagrensning og tagmaling, der er med til at beskytte tagets konstruktion mod blandt andet alger og mos. Det er med til at gøre dit tag mere modstandsdygtig.

Vælger du DKC-Isolering som din tagmaler, er du sikker på at få det bedste resultat, og et flot tag der kan modstå det nordiske klima.

Professionel tagmaling i Randers og omegn

Hos DKC-Isolering sætter vi en ære i at kunne give dig den bedste service og det bedste resultat – dette gælder naturligvis også i forbindelse med tagmaling. Derfor kan du være helt sikker på at få god kvalitet og en kompetent service, når du vælger Dennis som din tagmaler. Med vores kyndige fagfolk i ryggen, kan du være sikker på et resultat, der giver dit tag nyt liv.

I forbindelse med tagrensning og tagmaling bruger vi altid de bedste materialer på markedet med alle de nødvendige godkendelser. Vi tager os den tid, der er behov for, for at kunne give dig en tagmaling af høj kvalitet. Og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk, hvorfor du trygt kan vælge os til at friske dit tag op med tagmaling.

DKC-Isolering udfører tagmaling i Randers, Nordjylland og Østjylland og står altid klar til at give dit tag en ny slidstærk overflade med tagmaling, så tøv ikke med at give Dennis et kald på 20 23 78 20. Er du interesseret i nogle af vores andre services, som f.eks. en effektiv hulmursisolering, er du også velkommen til at kontakte os.

Flot tagmaling fra DKC-isolering

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen