Algebehandling

Før eller siden bliver de fleste tage angrebet af alger og mos, der lægger sig som grønne plamager på taget. Dette skyldes hovedsageligt fugtigheden i det danske klima, der giver algerne de helt rette vækstbetingelser. Hvis du er generet af et grønt lag af alger og mos på taget, kan du med fordel vælge at få lavet en algebehandling af dit tag.

Hos DKC-Isolering er vi specialister i algebehandling og med vores mange års erfaring inden for faget, kan vi få dit tag til at fremstå nyt og sundt med algebehandling. Behandlingen bruges til at bekæmpe alger og mos, og får taget ikke algebehandling med jævne mellemrum, kan det ende med, at taget i sidste ende ender med at skulle udskiftes.

Der er derfor en række vigtige fordele ved algebehandling:

  • Minimering af risikoen for skader på taget, blandt andet frostsprængninger og utæt tag
  • Ingen uforudsete udgifter til vedligeholdelse
  • Længere levetid på taget
  • Et flot og sundt tag
  • Husets værdi forøges.

Med en algebehandling udført af vores dygtige team, kan DKC-Isolering sikre dit tags holdbarhed, samtidig med at du får et flot og sundt tag, der er helt fri for grønne plamager.

Begrænsninger ved høje huse:
Der må max være 5 meter op til tagrenden for at vi kan algebehandle dit tag korrekt.

Hvordan foregår algebehandling?

Ved en algebehandling sørger vi for at få fjernet alger og mos fra dit tag på en nænsom måde. Hos DKC-Isolering tænker vi på miljøet, og derfor bruger vi kun miljøgodkendte produkter, når vi udfører algebehandling af dit tag, så både miljøet og materialerne i taget skånes bedst muligt.

Når vi udfører algebehandling af dit tag, sprøjtes der et hvidt lag skum på, der trænger ind i algerne med det formål at dræbe dem. Når vi er færdig med algebehandlingen, sørger vi for også at fjerne det overskydende vand.

Algebehandling får de grønne plamager til at blive mere gyldenbrune, hvilket er et tegn på, at algerne på taget er døde og derfor ikke fortsætter med at vokse. På samme tid er algebehandling med til at forebygge de belægninger på taget, der med tiden kan udvikle sig til mos.

Forebyg skader med algebehandling

Vi anbefaler derfor, at dit tag får en algebehandling mindst én gang om året. Både for at forebygge de skader, der opstår som følge af belægninger med alger og mos, og for at få dit tag til at fremstå som nyt. Giver du dit tag algebehandling løbende, får du ikke kun et pænt og sundt tag, men du hjælper også taget til at holde længere. På den måde undgår du at skulle udskifte taget med jævne mellemrum, fordi der er opstået frostsprængninger, taget er utæt, eller tagsten og tagplader har forskubbet sig. Derfor har du hos DKC-Isolering mulighed for at få købe et årligt abonnement på algebehandling, så du på den måde løbende kan forebygge skader og vedligeholde dit tag.

Med vores mangeårig ekspertise inden for en lang række af tagbehandlinger. Så er du på udkig efter en effektiv tagrensning efterfulgt af en veludført omgang tagmaling og algebehandling, kan vi også hjælpe dig med det. Vi sikre dig et tag, der er modstandsdygtigt, så det kan modstå lidt af hvert. Du kan derfor trygt lade DKC-Isolering stå for algebehandling af dit tag. Vi udfører algebehandling i Randers, Østjylland og Nordjylland, og du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller ringe til Dennis på 20 23 78 20 med henblik på et uforpligtende tilbud, eller hvis du skulle have spørgsmål til vores ydelser.

Algebehandling på hus

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen