Loftisolering

Hvis din varmeregning er meget høj, eller du oplever, at indeklimaet i din bolig er dårligt, kan det være en god idé at få foretaget loftisolering. Har du ikke en loftisolering i din bolig, eller har du en dårlig loftisolering, kan det koste dig mange penge. Det skyldes, at varme søger opad, og hvis dit loft ikke er godt isoleret, så ryger al varmen ud gennem loft og tag. Dette resulterer ikke kun i, at din bolig ikke kan opvarmes, men der kan også forekomme både træk og et fugtigt indeklima, der øger risikoen for fugt, skimmelsvamp og kondensdannelse.

DKC-Isolering er eksperter i loftisolering, hvorfor vi kan hjælpe dig til at få et bedre indeklima og på samme tid sikre, at din bolig kan holde på varmen. Du vil kunne mærke resultatet med det samme på både varme, indeklima og pengepungen. Der er således kun fordele ved at få foretaget loftisolering:

  • Høj dækkeevne: vi sørger for, at loftisoleringen dækker alle steder, også sprækker
  • Besparende: loftisolering hjælper til at spare på varmen og derved mindske energiudgifterne
  • Miljøvenligt: loftisolering hjælper dig til at spare på energi og varme, hvilket i sidste ende mindsker boligens udledning af CO2.

Loftisolering af en af de mest besparende former for isolering, og det kan derfor godt betale sig at få foretaget. Hos DKC-Isolering kan vi hjælpe med loftisolering, så du slipper for høje varme- og energiregninger. På samme tid hjælper vi dig med at skåne miljøet og få et bedre indeklima, der er sundere for dit helbred.

 

Har du spørgsmål til loftisolering? Kontakt os herunder og vi vender hurtigst muligt tilbage.

Kontaktformular

 

Effektiv loftisolering

Føles din bolig meget kold om vinteren eller voldsomt varm om sommeren, kan en dårlig loftisolering være årsag hertil. Er loftisoleringen dårlig, vil varmen nemlig forsvinde direkte op gennem taget og ud, mens varmen fra solen uhindret trænger ned i din bolig om sommeren. Det skaber en svingende temperatur i dit hus, der er dårlig for både indeklima og helbred. Ved loftisolering kan du derfor nemmere balancere indeklimaet og temperaturen, uanset om det er sommer eller vinter.

Ved loftisolering blæser vi isoleringsmaterialet direkte ind på loftsarealet via en specialmaskine med en slange tilkoblet. Vil du gerne sikre et sundt hjem, der er godt for helbredet, samtidig med at du kan spare penge på din varme- og elregning, så er loftisolering et oplagt valg.

 

Bæredygtig og miljøbevidst loftisolering

Hos DKC-Isolering tilbyder vi bæredygtige og miljøvenlige løsninger, når vi udfører loftisolering på din bolig. Bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd, og med en effektiv loftisolering er der mange penge at spare. Der siver omkring 15% mere varme ud gennem loftet end gennem væggene, og derfor er det en god idé med loftisolering. Denne type isolering er særdeles effektiv, da den kommer ud til alle sprækker og hjørner, så du på den måde undgår kuldebroer ved blandt andet rør.

Lader du DKC-Isolering varetage din loftisolering, er du sikker på et godt resultat, hvor bæredygtighed, kvalitet og miljøet er i højsædet. Vi tilbyder loftisolering i Randers, Nordjylland og Østjylland, og du er altid velkommen til at ringe til Dennis på 20 23 78 20, hvis du har spørgsmål. Han sidder klar til at rådgive dig om dine muligheder, når det kommer til isolering. Hvad end det er loftisolering eller hulmursisolering.

Sådan foregår loftisolering

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen