Fliserens

Er du træt af, at dine fliser ser beskidte ud? Eller er dine fliser hårdt angrebet af alger og mos? Så kan du med fordel vælge at få foretaget en fliserens. Herigennem kan du slippe af med belægninger på fliserne og samtidig få pæne fliser, der ser helt nye ud.
Det kan være svært at rense fliserne grundigt, uden at overfladen på dem tager skade. Hos DKC-Isolering kan du være sikker på en skånsom og miljøvenlig fliserens, der effektivt renser dine fliser uden at ødelægge overfladen på dem. Samtidig bruger vi kun miljøgodkendte produkter, der sikrer, at vi ikke belaster miljøet, når vi udfører fliserens.
Ved at få foretaget en fliserens får du blandt andet:

  • Pæne og rene fliser, der ser nye ud
  • Robuste fliser
  • Længere levetid på fliserne
  • En vandafvisende overflade, der hindrer skidt, alger og mos i at sætte sig fast.

Med professionelt udstyr kan vi hos DKC-Isolering sikre dig en fliserens, der giver helt rene fliser, hvor overfladen skånes.

Effektiv fliserens

Uanset om det drejer sig om fliserne på terrassen eller i indkørslen, så kan vi hjælpe dig med en fliserens. Efter en effektiv og nænsom fliserens vil dine fliser fremstå som nye, og de genstridige belægninger vil være fjernet. Når vi har udført en fliserens, sørger vi altid for at sprøjte med et algedræbende middel, hvilket sikrer, at alger, mos og flisepest ikke overlever.

En fliserens er en god investering, der ikke kun giver pæne fliser. Det sikrer dig også robuste fliser, der er mindre modtagelige over for skidt og snavs foruden genstridige belægninger, der er med til at ødelægge helhedsindtrykket. Samtidig udgør alger og mos i mange tilfælde en sikkerhedsrisiko, idet de gør fliserne glatte.

Alger og mos på fliserne er også skadelige for fliserne, da de lader fugt trænge ned i dem. Uden behandling kan dette føre til frostsprængninger i fliserne. Det er derfor en god idé at få foretaget en fliserens af sine fliser, så du på den måde kan komme skaderne i forkøbet.

Fliserens hos DKC-Isolering

Når vi udfører fliserens, renser vi først fliserne med en skånsom renser for at løsne snavs, alger og mos. Herefter skyller vi efter med rent vand og giver fliserne en algebehandling for at forebygge fremtidige belægninger.

Efter en fliserens er det en god idé at få foretaget en imprægnering af fliserne. Dette sikrer robuste fliser, der bliver mere modstandsdygtige over for alger og mos. Hvis du ønsker det, er det også muligt at få lagt nyt fugesand, så fliserne fremstår som helt nye.

DKC-Isolering udfører fliserens i Randers og omegn, og er du interesseret i at få lavet fliserens, så er du velkommen til at kontakte Dennis på 20 23 78 20 for at høre nærmere om dine muligheder for fliserens.

Få en fliserens og slip af med mos og alger

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen