Facaderens og højtryksrens

Hver dag hele året rundt udsættes husets facade for lidt af hvert. Både vind og vejr sætter sine spor på facaden, men også belægninger som mos og alger sætter sine tydelige spor på huset. Det er derfor en god idé at få foretaget enten en facaderens eller en højtryksrens af din facade. Vi tilbyder også algebehandling til dig, der er generet af alger og mos på taget.

Hos DKC-Isolering har vi mange års erfaring med facaderens og højtryksrens, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at få renset din facade. Hvad enten der er tale om din bolig, dit kontor eller din virksomhed. Vi har lavet mange forskellige facaderens og kan helt sikkert også hjælpe dig med at få en skinnende ren og flot facade igen.

Vi tilbyder højtryksrens og facaderens af følgende facader:

  • Træ
  • Stål
  • Beton
  • Teglsten
  • Mursten

Du kan derfor trygt lade DKC-Isolering sørge for en effektiv facaderens eller højtryksrens af dine facader, så du kan slippe af med skidt og snavs, samt komme alger og mos til livs. Vi står klar til at hjælpe dig med en facaderens eller højtryksrens af din bygning.

Effektiv facaderens eller højtryksrens

Ved at få lavet enten en højtryksrens eller facaderens af dit hus eller din bygning kan du fjerne og forebygge de belægninger, der med tiden har lagt sig på facaden. Herigennem får du mulighed for at komme skidt, snavs, alger og mos til livs og samtidig forhindre og forebygge skader på facaden.

En facaderens eller højtryksrens er ikke kun med til at forebygge skader, men giver også husets facade nyt liv. Facaden er ofte det første dine gæster eller kunder ser, og derfor er højtryksrens eller facaderens af din bolig eller bygning en god investering, der får facaden til at se flot og ren ud.

Hvis du gerne vil have fuld effekt af din facaderens eller højtryksrens, eller hvis din facade er hårdt ramt af belægninger, tilbyder vi også en kombineret imprægnering og facaderens eller højtryksrens. Ved facaderens eller højtryksrens af din facade, sørger vi for at rense murværket og facaden uden at ødelægge overfladen. Samtidig sprøjter vi efterfølgende med et algedræbende middel, der sikrer, at alger og mos ikke kan overleve på facaden.

Ønsker du en stærkere overflade, kan vi også lave imprægnering af din facade og murværk. Dette får ikke kun overfladen til at fremstå som ny, men gør også, at dit murværk og facaden ikke bliver vådt. Uanset om vi laver højtryksrens eller facaderens med eller uden imprægnering, sørger vi altid for at benytte miljøvenlige produkter, der har de nødvendige godkendelser, så vi bedst muligt beskytter og passer på miljøet.

Facaderens og højtryksrens i Randers og omegn

DKC-Isolering udfører højtryksrens og facaderens i Randers og omegn. Vi sørger altid for at finde den rette løsning til din facade, så du er sikker på at få det resultat, du ønsker. Vi sætter en ære i godt håndværk, hvorfor du kan være sikker på høj kvalitet. Du kan derfor trygt lade os stå for enten facaderens eller højtryksrens af din facade.

Trænger facaden på dit hus eller din bygning til en omgang højtryksrens eller facaderens? Så tøv endelig ikke med at kontakte Dennis på 20 23 78 20. Han kan hjælpe dig med at få en flot og stærk facade, uanset om du har brug for facaderens eller højtryksrens, eller om du ønsker at få det kombineret med imprægnering.

Udover facaderens og højtryksrens tilbyder vi også andre services som f.eks. loftisolering samt hulmursisolering, der giver et bedre indeklima. Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op.

DKC-isolering udfører højtryksrens

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen