Hulmursisolering

Kunne du godt tænke dig at spare penge, samtidig med at du mindsker miljøbelastningen? Så er hulmursisolering et oplagt valg. Med hulmursisolering får du nemlig et langt bedre indeklima, der mindsker varme- og elforbruget. På den måde mindsker du udledningen af CO2 og er med til aktivt at skåne miljøet.

Hos DKC-Isolering har vi mange års erfaring med hulmursisolering, hvorfor vi kan give dig det bedste resultat. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller miljøet, uanset om vi laver hulmursisolering eller vi foretager en loftisolering. Med hulmursisolering er du sikker på et hus, der er både tæt og lunt, så du på den måde får et godt og sundt indeklima. Vælger du at få udført hulmursisolering i din bolig, får du:

  • En miljøvenlig løsning, hvor CO2-udslippet mindskes og belastningen af miljøet minimeres, samtidig med at indeklimaet i boligen og boligens energimærke forbedres.
  • En hurtig og billig løsning: hulmursisolering sker ved et simpelt indgreb, der både er en hurtig, nem og billig løsning, der på samme tid giver dig en lavere varmeregning og effektiv beskyttelse mod fugt, råd og skadedyr.
  • En mindskning af generende støj: hulmursisolering mindsker støj ved at forhindre udefrakommende lyde i at trænge ind i huset.

 

Vil du vide mere om hulmursisolering eller har du andre spørgsmål? Kontakt os her.

Kontaktformular

 

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en nem og bekvem løsning, der har mange fordele for dig og din bolig. DKC-Isolering kan hjælpe dig med hulmursisolering, så du kan spare penge og få et bedre indeklima og komfort i boligen.

Hulmursisolering benyttes især ved de lidt ældre huse, hvor der blev brugt mindre eller ikke lige så god isolering, som vi bruger i dag. Er huset dårligt isoleret, vil varmen hurtigere forsvinde, og der kan opstå træk og kulde som følge heraf. I disse tilfælde kan du vælge at få foretaget en hulmursisolering, der forhindrer varmen i at forsvinde ved at isolere i mellemrummet mellem for- og bagmur.

Sådan foretages hulmursisolering

Der findes flere forskellige måder at foretage hulmursisolering på, og hvilken metode der vælges, kommer helt an på dit behov. Når vi udfører hulmursisolering, kan vi derfor gøre det på følgende måder:

  • Via mundfugestykke i jern
  • Med 22 mm. huller med et langt aluminiumsrør
  • Ved at tage sten ud af muren
  • Som en samlet løsning.

Den typiske måde at udføre hulmursisolering på, vil være gennem fugerne på ydermuren, hvor der bores huller i. Herigennem blæses isoleringsgranulatet ind i hulmuren, til den er fyldt op. Derefter sørger vi for at fylde fugerne igen. Vi stræber efter at ramme fugernes oprindelige farve så godt som muligt, hvorfor det næsten er umuligt at se indgrebet efterfølgende.

Miljøvenlig hulmursisolering

Hulmursisolering med DKC-Isolering er baseret på bæredygtige materialer. På den måde er du med til at skåne miljøet på flere parametre, når du vælger os til at udføre hulmursisolering. Sammen med dig finder vi den rette løsning til dit behov, så du kan nyde godt af varmen i din bolig. Når vi udfører hulmursisolering, kan du blot læne dig tilbage og nyde de besparelser, som isolering af hulmuren tilbyder. Du får ikke kun et bedre indeklima, men også en miljørigtig løsning, der bedre holder på varmen og sørger for en effektiv beskyttelse mod fugt, skadedyr og råd.

Hos DKC-Isolering går vi meget op i at kunne yde den bedste service, og derfor sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Så tøv endelig ikke med at give Dennis et kald på 20 23 78 20, så han kan hjælpe dig med alt fra hulmursisolering til en tagrensning, der sikre længere levetid.

Spar penge med hulmursisolering

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen